[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat leuk dat u uw kind hebt opgegeven voor zwemlessen bij Zwemschool Amsterdam. 

Uw inschrijving is hiermee definitief. Wij willen u graag attenderen dat u 14 dagen de tijd heeft om deze inschrijving te herroepen. Na deze 14 dagen is uw inschrijving onherroepbaar en zullen wij uw kind bij de eerstvolgende mogelijkheid plaatsen voor de zwemlessen conform het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden. De minimale periode van de overeenkomst is 6 maanden en kan daarna steeds maandelijks per einde van de eerstvolgende volledige kalendermaand opgezegd worden.

Wij gaan de inschrijving alvast verder verwerken, maar in de tussentijd kunt u alvast onderstaande informatie doorlezen.

Tijdens de zwemlessen maken we gebruik van een zwempas en een armbandje. De zwempas heeft u bij elke zwemles nodig. Met deze pas kunt u zich melden bij de gastheer/vrouw op de locatie. Na het scannen krijgt u van de medewerker een bandje die uw kind om kan doen. Met dit bandje weten de juffen en meesters precies in welk niveau uw kind is ingedeeld zodat de indeling vlot kan plaatsvinden. De pas mag u na het scannen weer zelf meenemen, de pas geeft u toegang tot de zwemlessen in het zwembad. 

De betaling van de zwemlessen gaat bij de zwemschool geautomatiseerd. U kunt facturen betalen via Ideal of automatisch incasso. Wij verzoeken u het e-mailadres [email protected] toe te voegen aan uw contactpersonen lijst zodat belangrijke meldingen u bereiken. Wij versturen de facturen en eventuele herinneringen enkel per e-mail.

Onze klantenservice is op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11 en 16 uur  bereikbaar op het nummer 020 2050 596 of stuur ons een e-mail via [email protected]

Wilt u bij de lessen ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig zijn? De kinderen mogen vanaf 10 minuten voor de start van de les gaan omkleden. Bij de ingang van het zwembad zal onze gastvrouw/heer u verwelkomen en eventuele vragen beantwoorden.

 

Betaalt u de zwemlessen middels automatisch incasso? 

Elke maand wordt het bedrag afgeschreven op de 25ste van de maand.  Een week voordat de afschrijving zal plaatsvinden krijgt u van ons een e-mail met daarin precies omschreven wat er wordt geïncasseerd. Op dat moment wordt de betaling ook alvast naar de bank gestuurd zodat u deze terug kunt vinden in uw bank omgeving onder het kopje aankomende automatisch incasso’s. Na een week dat u de e-mail hebt gehad wordt dit bedrag pas echt afgeschreven. Zo kunt u van te voren rekening houden met de afschrijving. Wel zo gemakkelijk!

Inhaalmogelijkheden

In ons leerlingvolgsysteem van EasySwim kunt u de lessen afmelden en eventueel inhalen. Als het goed is heeft u inmiddels al een inlogcode ontvangen hiervoor. Zo niet, laat het ons dan weten dan sturen wij u de inloggegevens toe.

Wanneer u een les afmeld krijgt u een halve inhaalles. Bij 2 afgemelde lessen kunt u dus 1 les inhalen. Afmelden kan tot 12 uur van te voren.

Het boeken van een inhaalles is mogelijk maximaal 4 dagen voorafgaande tot minimaal 24 uur voor aanvang van de inhaalles. Bij het inboeken van de inhaalles ziet u alleen de lestijden staan waarop het mogelijk is om de inhaalles te volgen. Mocht er geen les beschikbaar zijn dan blijft de inhaalles staan. U kunt het dan altijd op een later tijdstip nogmaals proberen.

Het is mogelijk om een extra inhaalles te boeken tegen betaling van een gereduceerd tarief. De kosten voor een extra inhaalles komt dan op € 22,- per les. Ook hier geldt dat er minimaal 24 uur voorafgaande de inhaalles geboekt moet worden. Uiteraard kan het boeken van een inhaalles alleen op basis van beschikbaarheid.

Opzeggen van het abonnement.

Het opzeggen van het abonnement kan na de initiële periode van 6 maanden.  Er is een opzegtermijn van een maand. Bijvoorbeeld: indien u opzegt voor 31 januari dan zijn de laatste zwemlessen uiterlijk op 28 februari. Het uitschrijven per direct is alleen mogelijk, mits vooraf aangegeven via het uitschrijfformulier, na het behalen van het C-diploma. Aan elke tussentijdse opzegging zit dus een maand opzegtermijn verbonden.

Het uitschrijfformulier is te vinden op onze website.  Binnen vijf werkdagen ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Eisen zwemkleding

Tijdens de lessen dragen de kinderen een pakje van EasySwim. Hier zit al een zwembroek bij, maar het pakje gaat ook elke les uit. Er kan voor gekozen worden om in plaats van het zwembroekje een badpak te dragen.

Mocht u niet de zwembroek van EasySwim gebruiken dan mag een eigen zwembroek gebruikt worden, maar voor de jongens bij voorkeur een slip. Of eventueel een boxer zonder pijpjes. Dit om de bewegingsvrijheid niet te hinderen. Zwemmen in een short geeft veel weerstand en heeft als gevolg een foutieve ligging of zelfs aanleren van verkeerde technieken. (ook tijdens recreatie). Meiden mogen een badpak of bikini aan zolang er geen franjes aanzitten.

Tot binnenkort in het zwembad!

Team Zwemschool Amsterdam[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]