LESTIJDEN ZWEMSCHOOL AMSTERDAM

Wij hebben momenteel GEEN WACHTLIJST. Na inschrijving kan uw kind dus direct starten!

SPOEDCURSUS ZOMERVAKANTIE

Deze zomer organiseert Zwemschool Amsterdam weer een spoedcursus. Ben je benieuwd of dit iets is voor jouw kind? Bekijk alle informatie op deze pagina.

ZATERDAGMIDDAG

Op zaterdagmiddag wordt er lesgegeven volgens de KNZB-lesmethode in groepjes met maximaal 8 kinderen per instructeur (of 10 per 2). De zwemlessen vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. De lestijd is afhankelijk van het niveau van het kind. De beginners zwemmen aan het begin van de middag. Naarmate het niveau vordert, zal uw kind later zwemmen.

ZONDAGOCHTEND

Op de zondag ochtend wordt er lesgegeven volgens ENVOZ Zwem ABC in groepjes met maximaal 4 kinderen per instructeur. De zwemlessen vinden plaats tussen 09.30 en 12.30 uur. De lestijd is afhankelijk van de beschikbaarheid in de groep en kan bij overzetten / nieuwe planning van tijd wijzigen.

ZONDAGMIDDAG

Op de zondag middag wordt er lesgegeven volgens ENVOZ Zwem ABC in groepjes met maximaal 6 kinderen per instructeur. De zwemlessen vinden plaats tussen 13.00 en 16.00 uur. De lestijd is afhankelijk van de beschikbaarheid in de groep en kan bij overzetten / nieuwe planning van tijd wijzigen.

Na inschrijving en plaatsing van uw kind ontvangt u per e-mail het starttijdstip waarop uw kind kan starten met de zwemles. Bij overzettingen / verplaatsingen wordt u ten alle tijden per e-mail geinformeerd over de wijziging.

SuperSpetters Zwemschool Amsterdam