Spoedcursus Amsterdam

Leer deze zomer zwemmen in een veilige en warme omgeving!

In 1 week een zwemdiploma?

Het is mogelijk!

Alle niveau’s zijn welkom bij de spoedcursus in Amsterdam! Of je kind nu al heel wat zwemuren heeft gehad of voor het eerst een zwemles gaat volgen, op alle niveau’s wordt ingespeeld. Kinderen krijgen in groepsverband les en worden individueel aangestuurd en gecorrigeerd waar nodig. Op deze manier kunnen de kinderen zo veel mogelijk resultaat in zo weinig mogelijk tijd behalen!

Spoedcursus Amsterdam

Is een diploma haalbaar?

Ja, dat is mogelijk. Maar zoals je je kunt voorstellen, is dit per kind afhankelijk. Gemiddeld staan er +/- 50 klokuren voor een A diploma (= +/- 1 jaar zwemles). De spoedcursus die Zwemschool Amsterdam aan biedt is vergelijkbaar met een half jaar zwemles. Zwemt jouw kind al en heeft het al een aantal zwemuren er op zitten? Dan bestaat de kans dat het A diploma haalbaar is.

Heeft je kind nog nooit zwemles gehad, maar heeft het geen angst in het water? Dan kun je er van uit gaan dat jouw kind zelfredzaam in het water is aan het einde van de cursus.

Mijn kind heeft al A (en B)

Spoedcursus Amsterdam biedt ook lessen aan kinderen die reeds het A en/of B diploma al bezitten. Wist je dat het A en B diploma slechts een basis is? En wist jij dat je kind eigenlijk pas veilig is bij het C-diploma? Genoeg reden om nog even door te gaan met zwemles dus!

Kleine groepen

De groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen per instructeur. Zo ben je zeker van kleine groepjes met optimale aandacht tijdens de lessen. Iedere les weer wordt er gewerkt aan vooruitgang. Veel individuele aansturing en correctie is hierbij noodzakelijk en door de kleine groepen dus mogelijk!

Zomercursus

De zomercursus 2019 is van 15 juli t/m 19 juli. De kinderen die in aanmerking komen voor het afzwemmen, zullen aan het einde van de spoedcursus uitgenodigd worden om in het weekend van 20/21 juli op te komen voor het diploma zwemmen.

Lestijden

Kinderen krijgen dagelijks 2x 55 minuten les. De groepjes zullen worden onderverdeeld in 2 tijdblokken. Het eerste tijdblok vindt plaats van 13.00 tot 15.00 uur en het tweede tijdblok vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur.

Een week voorafgaand de start van de spoedcursus ontvang je per e-mail de zwemtijden van jouw kind. In principe blijft het tijdblok gedurende de cursus hetzelfde, tenzij anders wordt gecommuniceerd.

Kosten

De kosten voor deze spoedcursus bedragen 550,-. Dit is inclusief:

  • De zwemlessen
  • Gratis badpak of zwembroek
  • Tussendoortjes

Deze kosten zijn exclusief eventuele diploma kosten (a 55,-)

Tussendoortje

De kinderen hebben tussen de 2x 55 minuten les een korte pauze van 10 minuten. Tijdens deze pauze kan er naar het toilet worden gegaan en zullen wij zorgen voor een klein hapje en drankje.

Zijn er dieetwensen waar rekening gehouden mee moet worden? Dan vragen we om zelf eten en drinken aan je kind mee te geven.

Gratis badpak of zwembroek

Aan het begin van de spoedcursus ontvangt je kind een gratis badpak of zwembroek!

Geef bij inschrijving de juiste kledingmaat van je kind door.
(tip: Zwemkleding hoort goed strak te zitten, je kunt beter een maat kleiner kiezen dan een maat groter).

Inschrijven met korting voor leerlingen van Zwemschool Amsterdam

Inschrijven kan eenvoudig via de volgende pagina:

https://www.spoedcursus-amsterdam.nl/inschrijfformulier-spoedcursus-zomer-2019/

Als leerling van Zwemschool Amsterdam krijg je € 75,- korting opde gehele cursus.
Gebruik hiervoor de kortingscode leerling op het inschrijfformulier.