Ontdek Onze Vernieuwde Lesmethode bij Zwemschool Amsterdam

Zelfredzaamheid en Veiligheid vanaf de Eerste Les

Bij Zwemschool Amsterdam hebben we onze lesmethode vernieuwd met een sterke focus op zelfredzaamheid en veiligheid. Vanaf de eerste les leren kinderen op zichzelf te vertrouwen en ontdekken ze snel hoe ze kunnen drijven. Dit zorgt ervoor dat ze, mochten ze in het water vallen, precies weten wat ze moeten doen. Zodra kinderen watervrij zijn en het drijven onder de knie hebben, beginnen we met het aanleren van de verschillende zwemslagen.

Actieve Deelname en Persoonlijke Ontwikkeling

Onze zwemlessen zijn ontworpen om actieve deelname te stimuleren en stilzitten te minimaliseren. Door te werken in kleine groepen, kan onze ervaren instructeur elk kind persoonlijke aandacht geven, afgestemd op hun individuele leerbehoeften. Dit bevordert zelfstandigheid en motivatie, terwijl kinderen met behulp van visuele hulpmiddelen en praktische oefeningen zelfstandig leren. Onze methode zorgt voor een effectievere leerervaring, aangepast aan het unieke leerniveau van ieder kind.

Een Sterke Band en Stimulerende Leeromgeving

De relatie tussen instructeur en leerling is essentieel voor een positieve leerervaring. We streven ernaar om kinderen gedurende hun zwemopleiding bij dezelfde instructeur en in dezelfde groep te houden. Onze instructeurs geven vaak les vanuit het water, wat zorgt voor een nauwere band en betere ondersteuning. We leggen de nadruk op het creëren van een stimulerende leeromgeving, waar kinderen worden uitgedaagd en aangemoedigd om te ontdekken en te leren.

Zwemschool Amsterdam header

Start Vandaag met Onze Zwemlessen

Onze zwemopleiding begint met het vertrouwd raken met water, waarbij kinderen leren zich veilig en ontspannen in het water te bewegen. We beginnen vroegtijdig met survival-oefeningen om de veiligheid en het zelfvertrouwen van uw kind te versterken. Na een succesvolle startfase, waarin de basisvaardigheden zijn aangeleerd, richten we ons op het verfijnen van zwemslagen en -technieken. Dankzij deze grondige voorbereiding verloopt het leerproces soepeler en sneller.

Meer Weten of Direct Inschrijven?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via e-mail op [email protected] of stuur een WhatsApp bericht via deze link.


Klaar om uw kind in te schrijven voor onze revolutionaire zwemlessen?